Ofte stillede spørgsmål

Jeg har ikke modtaget en ordrebekræftelse. Er min ordre gået igennem?
Vi oplever desværre at vores mails nogle gange havner i spam. Såfremt du allerede har tjekket din spam-mappe, så ræk endelig ud til os. Du bør modtage både ordrebekræftelse, meddelelse om at din vare er klar til afhentning eller at din vare er afsendt inklusiv tracking nummer enten på mail eller sms afhængigt af hvad du har valgt ved check-out.

Kan jeg samle til bunke?
Det kan du tro du kan - for både miljøets, din og vores skyld, kan du få sendt dine fund afsted samlet når du har samlet lidt sammen. Så betaler du nemlig kun fragt én gang, vi bruger kun tid på at pakke én pakke og fragtfirmaet skal kun køre én gang forbi dig. Når du starter din bunke vælger du afhentning istedet for afsendelse. Først ved din sidste ordre vælger du afsendelse, og så pakker vi alle dine fund sammen.  I enkelte tilfælde kan vi være nødt til at pakke din ordre i flere pakker, fx. hvis du køber en stor og skrøbelig ting såsom en lampe. Er det tilfældet, så tager vi kontakt til dig. Du kan samle til bunke i 45 dage fra sidst lagte ordre. Ved at vælge afhentning accepterer du at vi trækker pengene fra din konto med det samme. 

Hvornår kan jeg komme forbi hvis jeg vælger afhentning?
Hvis du skriver til os via Instagram, så finder vi sammen et tidspunkt hvor du kan komme forbi og hente dine fund. På hverdage er det ofte muligt at afhente efter kl. 17.00. På enkelte dage arbejder vi hjemme og der vil være mulighed for afhentning før da.

Hvor hurtigt modtager jeg mine varer hvis jeg har valgt at få dem sendt? 
Som hovedregel sender vi pakker hver mandag. Det vil sige, at hvis du lægger din ordre tirsdag eftermiddag, bliver den afsendt næstkommende mandag. GLS har typisk 2 dages leveringstid i Danmark. Skulle det være en haster, så ræk endelig ud til os på instagram. Så skal vi gøre vores bedste for at imødekomme dit ønske. For udenlandske pakker tager det typisk længere tid.

Hvordan sikrer I at varerne ikke går i stykker under fragt?
Farveladeland har snart eksisteret i 3 år, hvorfor vi har akkumuleret en del erfaring med forsendelse af skrøbelige genstande. Alle forsendelser pakkes med avis, bobbelplast og ekstra pap for at isolere og stødabsorbere bedst muligt. Farveladeland bærer desuden det fulde ansvar for varen indtil den er leveret hos dig. 

Hvad er jeres returpolitik?
Alle varer købes brugte fra forhandlere, private og online markedspladser. Størstedelen er penible varer der bør håndteres med forsigtighed, og derfor er de ikke beregnet til at blive sendt frem og tilbage.

Ved afhentning på Munkensvej 4, 2.tv på Frederiksberg, overdrages varen som beset, og da frafalder din returret. 

Såfremt du får varen sendt, har du ifølge forbrugerkøbeloven 14 dage til at returnere din ordre, såfremt varen ikke lever op til dine forventninger. De 14 dage gælder fra pakken ligger klar til afhentning i din valgte pakkeshop eller fra den dag den er overleveret til dig fra fragtfirmaet. Hvis du ønsker at returnere, bedes du sende en mail til butik@farveladeland.com og oplyse os herom. Pakken skal returneres med omdeling til adressen.

 Du kan ikke fortryde et køb ved at nægte modtagelse af varen, uden først at have informeret Farveladeland om dette. Skulle du alligevel undlade at afhente varen i pakkeshop eller nægte modtagelse, opkræves der et gebyr på DKK 100, som fratrækkes det returbeløb du modtager efter vi har behandlet din retursag. 

Du står selv for returfragt og bærer det fulde ansvar for at varen når sikkert frem. Skulle pakken blive væk eller indholdet beskadiges, hæfter du dermed selv for det fulde beløb. Sørg derfor for at emballere varen tilstrækkeligt. Vi anbefaler desuden at du returnerer pakken med et fragtfirma der tilbyder Track & Trace. Vi modtager ikke pakker sendt pr efterkrav.

Fra vi modtager de returnerede varer og retursagen er behandlet og godkendt, går der 5-7 dage inden pengene bliver overført til den samme konto, som du betalte fra. Bemærk at du refunderes for varens pris, men ikke fragten.  

I forbindelse med jul tilbyder vi at man kan returnere eller bytte varerne frem t.o.m. d. 10 Januar.

Hvad gør jeg hvis tingene går i stykker under fragt?
Skulle det ulykkelige ske, at pakken forsvinder eller indholdet beskadiges under transport, refunderes det fulde beløb. Da vores varer er vintagefund, er det kun i sjældne tilfælde muligt for os at fremsende et tilsvarende eksemplar. I tilfælde af at pakken ankommer beskadiget bedes du informere os via mail eller instagram. I begge tilfælde bedes du inkludere følgende billeder, som vi bruger til sagsbehandling hos fragtfirmaet: 1. Et billede af pakken udefra, hvor label kan ses - 2. Et bilede af varerne i pakken, inklusiv hvordan de er emballeret - 3. Et billede af de beskadigede varer. Vi beder dig vente med at kassere emballage og/eller itugåede varer før vi har bekræftet modtagelse af billeder. 

Hvor finder I produkterne henne?
Alle produkterne her i Farveladeland-universet er håndplukket fra markedspladser, loppemarkeder eller direkte hos private rundtomkring i verden. Når du handler i Farveladelands univers, så kan du være helt sikker på at alle farveladefund er second-hand - om end det er tallerkener, lamper eller drikkeglas

Andre spørgsmål? Ræk endelig ud!