Miljøaftryk

I Farveladeland er der enormt stor fokus på at tilgodese miljøet. Dette gøres gennem forskellige initiativer som du kan læse nærmere om nedenfor.

Tilblivelse

I 2019 fik Chris øjnene op for hvor mange skatte der bliver henstilt på de danske loppemarkeder. Hun tog det derfor på sin kappe at give alle skønhederne nye liv - jovist endte mange af dem i første omgang i egen lejlighed, og det er her Frede kommer ind i billedet med ordsproget "1 ind, 1 ud". I dag viser vi jer hvordan de mange farveladefund kan indgå i et moderne hjem. Om du går efter det stilrene nordiske, eller det lidt mere legende pastelunivers, kan du være sikker på at finde lidt af begge verdener her i Farveladelands univers. 

Produkterne

Når du handler i Farveladelands univers, så kan du være helt sikker på at alle farveladefund er second-hand - om end det er tallerkener, lamper eller drikkeglas. Alle disse unikke genstande håndplukkes rundt omkring i verden på diverse markedspladser, loppemarkeder eller direkte hos private der sælger deres enestående og brugte ting.

Ydermere vil du kunne købe finurligt håndlavet farveladekeramik og finde inspiration til lejlighedsupgrades. 

Sådan pakker vi

Når du handler i Farveladelands univers og får pakker sendt, så vil du opleve at emballage og pakkepolstring, ligesom dit fund, ikke er nyindkøbt. Familie og venner samler alt hvad de har af aviser, papkasser, flamingo og hvad man ellers har der er godt at bruge til at pakke skrøbelige fund ned med. Selv julegavepapir bliver genbrugt som pakkefyld. Dette betyder at du ved at handle her i vores univers støtter vores indsats mod både at give gamle fund nyt liv, men ligeledes få genanvendt en masse restmateriale der ellers ville blive afsat til forbrændingsanlæggene rundt omkring i Danmark. Udover familie og venner, så benytter vi også lokale butikker til at finde vores emballage og får derfor også kasser fra købmænd rundt omkring på Nørrebro og Frederiksberg.

Vi støtter op!