Om os

Her kan du finde information på Chris og Frede der sammen i deres lejlighed på Frederiksberg driver Farveladeland. Udover traditionelle genstande til de små og skæve hjem derude, så kan du ligeledes finde gør-det-selv-tips testet og tilrettelagt af Chris selv.

Chris

Jeg hedder Christine og startede Farveladeland i 2019. I min dengang hvide lejlighed på Frederiksberg begyndte jeg at invitere gamle glemte og farverige sager ind der står så fint på hylderne i de mange loppebutikker rundt omkring. Siden da har det taget fart. I dag finder jeg ikke kun farveladefund i Danmark, men også i udlandet.

Frede

Jeg hedder Frederik og er den primære årsag til at Chris ikke selv gemmer på alle de fine fund som I kan finde her på Farveladeland. Tidligere har jeg været ansat som pakæsel og pakkedreng, dog har jeg nu fået den udsøgte fornøjelse af at hjælpe med at bringe de mange fine og udsøgte ting til live her på hjemmesiden også.

Frank

Jeg hedder Frank og er farveladelands helt egen maskot. Når jeg ikke sover, så tester jeg alle kasser grundigt inden dit nye fund pakkes og sendes afsted. Jeg agerer desuden gerne velkomstkommittee hvis du henter på Frederiksberg.