Fiks dit skohelvede - mere orden!

Fiks dit skohelvede - mere orden!

Har du bare for mange sko og ender de altid lige indenfor døren, så man falder over dem? Du bor måske i en lejlighed hvor pladsen er trang, eller hvor det hele er lidt charmerende skævt. Så skal du se med her. Gangen i vores lejlighed er skæv, og smal. Vi ønskede et møbel der akkurat kunne indeholde alle vores sko. Et møbel der gik i ét med rummet og et møbel hvorpå der kunne stå fornyelige fund, for at gøre den lille gang mere personlig. 

Da gangen er skæv, vil vi kun dele overordnede mål på møblet og derudover dele nogle processbilleder, som forhåbentligt kan sætte din idégenerering igang. 

Første step var at måle længden på vores sko. Med Fredes størrelse 44,5 måtte reolen være 30cm dyb. Ydermere gjorde Chris’ høje støvler at i hvert fald et af rummene skulle være 25cm højt. Derudover har vi målt sneaker-højde, HAY kasse-bredde og hældning på gulvet. 

Vi benyttede os af 12mm MDF. Dog vil vi anbefale dig at bruge 16mm. Der er mindre chance for at det flækker på tværs hvis ikke du får forboret nok når du skal samle. Vi fik pladerne skåret til i et byggemarked. Det koster 20-30 kr pr snit. Dvs hvis du skal have 3 plader i samme størrelse, så betaler du for 1 snit. Skal du derimod have 2 forskellige størrelser, betaler du for 2 snit. Så det er selve snit-indstillingen du betaler for. Brug de ekstra kroner på det. Det sparer dig så meget tid og så mange kræfter. Vi grundede reolen og malede den første gang inden vi samlede. Da den var samlet lappede vi huller og malede dernæst over en sidste gang. 


Har ovenstående vakt din interesse, men har du nogle tvivl, så ræk endelig ud her i højre hjørne eller på Instagram. Vi er klar med svar og gode råd! 

På Instagram kan du desuden finde hele processen i highlights. 

Tilbage til blog

Indsend en kommentar